30 jaar praktijk homeopathie, en  nu ?

Half october 2014, in de herfstvacantie,  was het precies 30 jaar geleden dat ik mijn praktijk homeopathie begon in Oss.

Sinds 1 juli 2014 ben ik , na 20 jaar patienten ontvangen te hebben in het Anton-Jurgenhuis, weer terug gegaan met de praktijk naar mijn huis , Floraliastraat 70, te Oss, waar het dus ook begon.
Indien gewenst doe ik ook consulten bij u thuis, tenminste als u in Oss of directe omgeving woont.

U kunt bellen voor een afspraak `s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur op tel 0412-634132.

Ondanks  een discrimerend ontmoedigingsbeleid van deze regering  ten aanzien van de homeopathie  en de artsen die deze geneeswijze beoefenen, blijf ik , op mijn manier,  open staan voor mensen die mij om hulp komen vragen.
Ik voel me nog steeds een homeopathisch arts in hart en nieren, en nog niet  gemotiveerd om nu al aan stoppen te denken.

Ik ga met de praktijk dus officieel  zeker nog 1 jaar door, en  wellicht nog wel  2.

Daarna blijf ik wellicht  officieus nog wel beschikbaar voor mensen die advies van me willen, en zal ik me nog wat meer richten op de kennisverspreiding van homeopathie.

Het aantal patienten per dag is wel verminderd, omdat ik het wat rustiger aan wil doen.
Mocht er op een gegeven moment voor u te veel wachttijd zijn, dan zal ik u naar een collega van me verwijzen.

In verband met  de ingeperkte vergoedingen van de aanvullende verzekeringen, heb ik de tarieven vanaf 1-1-2015 wat naar beneden  aangepast.
U vindt  ze u op deze website:  tarieven
Nieuw is ook , dat ik u vanaf 1-1-2015 geen BTW meer wil en hoef te vragen.

Vanaf 1-1-2015 worden handgeschreven recepten niet meer geaccepteerd, en moeten deze voortaan elektronisch verstuurd worden.
Ik kan de medicijnen  per mail voor u bestellen bij de Hahnemann-apotheek in Heiloo ( zie hierover elders op deze site en www.hahnemann.nl ).

In het voorjaar komt er op deze website weer een inhoudelijk thema over homeopathie.

Ik wens een ieder een gelukkig en gezond 2015 toe

Jan Hoes